ΝΕΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

ΝΕΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

 

ΝΕΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Σε συνεργασία με τα Φροντιστήρια “Επίκεντρο” και τον Δήμο Παλλήνης, το Fair Play διοργανώνει το Σχολικό Τουρνουά “Εκπαίδευση – Άθληση – Κοινωνική Στήριξη”, με τη συμμετοχή ποδοσφαιρικών ομάδων Γυμνασίων & Λυκείων. Με έναρξη μέσα στον Νοέμβριο, το νέο αυτό Σχολικό Τουρνουά έχει τις προδιαγραφές και την οργάνωση, για να μείνει αξέχαστο σε μαθητές και γονείς!

  


  

ΒΡΑΒΕΙΑ – ΠΑΡΟΧΕΣ

1. Σε κάθε Γυμνάσιο & Λύκειο που θα λάβει μέρος στο Τουρνουά, παρέχονται 2 υποτροφίες ενός έτους στα Φροντιστήρια “Επίκεντρο”, σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.
2. Στα τέσσερα (4) καλύτερα σχολεία, που θα αναδειχθούν μέσα από τους αγώνες του Τουρνουά, παρέχεται δωρεάν συμμετοχή στην Ακαδημία του Fair Play, για ένα έτος.
3. Σε όλα τα σχολεία που θα λάβουν μέρος στο Τουρνούα, παρέχεται 10% έκπτωση στα δίδακτρα (για τα Φροντιστήρια “Επίκεντρο”) & την συνδρομή (για την Ακαδημία του Fair Play). Στους Πρωταθλητές του Τουρνουά παρέχεται 50%, στους Φιναλίστ 30% και στα σχολεία που θα τερματίσουν στην 3η θέση 20% έκπτωση, αντίστοιχα.
4. Οι Πρωταθλητές του Τουρνουά θα αποκτήσουν αυτόματα το δικαίωμα δωρεάν συμμετοχής, στο επόμενο Τουρνουά.

  


 

Subscribe

Follow Us